Sanjay Dutt stopt met Akshay Kumar’s Welcome 3 vanwege gezondheidsproblemen

Sanjay Dutt heeft naar verluidt Akshay Kumar’s Welcome 3 verlaten vanwege gezondheidsproblemen. Volgens een Pinkvilla-bericht had de acteur slechts één dag voor de film opgenomen. Pinkvilla citeerde een bron die verklaarde: “De acteur had slechts één dag op Madh Island opnames gemaakt voor de film met als headliner Akshay Kumar.”

De bron voegde eraan toe: “Zijn personage had veel actie in de film, en daarom besloot hij weg te lopen vanwege zijn gezondheidsproblemen.” 

Sanjay Dutt nam afgelopen december deel aan de shoot van Welcome 3. Akshay Kumar verwelkomde Sanjay Dutt aan boord en deelde een filmpje op zijn Instagram. Op het filmpje zien we Akshay Kumar op een paard rijden terwijl Sanjay Dutt hem op de motor volgt.

Overigens bestond de eerste film van de Welcome-franchise, Welcome, op diezelfde dag 16 jaar. Akshay Kumar zei dat in het bijschrift: “Wat een mooi toeval dat we vandaag 16 jaar Welcome vieren terwijl ik aan het filmen ben voor het derde deel WelcomeToTheJungle van de franchise. En het is geweldig om Sanju Baba in deze te verwelkomen. In oktober 2020 vertelde Sanjay Dutt dat hij kankervrij was. In een tweet zei hij: “Mijn hart is gevuld met dankbaarheid nu ik dit nieuws vandaag met jullie allemaal deel. Bedankt.” 

In de post zei hij: “En vandaag, ter gelegenheid van de verjaardag van mijn kinderen, ben ik blij dat ik als overwinnaar uit deze strijd kom en hen het beste cadeau kan geven dat ik kan: de gezondheid en het welzijn van onze kinderen.”

Welcome 3 heeft een enorme cast. De filmsterren hebben Akshay Kumar, Raveena Tandon, Lara Dutta, Jacqueline Fernandez, Disha Patani, Suniel Shetty, Arshad Warsi, Paresh Rawal, Johnny Lever, Rajpal Yadav, Tusshar Kapoor, Shreyas Talpade, Krushna Abhishek, om er maar een paar te noemen. Ahmed Khan regisseert de film. ‘Welcome’ uitgebracht in 2007. Akshay Kumar, Katrina Kaif, Anil Kapoor en Nana Patekar waren headliner in de film. Anees Bazmee regisseerde de film.

error: Kopiëren mag niet!