Suriname-Guyana Kamer van Koophandel laat regionale kracht zien op Offshore Technology Conference 13 mei 

De Suriname-Guyana Kamer van Koophandel heeft onlangs de dynamische zakelijke omgevingen van Suriname en Guyana met trots gepresenteerd op de Offshore Technology Conference (OTC), die plaatsvond van 6 tot 9 mei in NRG Park, Houston, Texas. 

Deze eerste deelname van de Kamer aan dit prestigieuze internationale evenement onderstreept onze toewijding om de zakelijke belangen van onze regio wereldwijd te promoten. 

De Kamer presenteerde vooraanstaande bedrijven uit zowel Suriname als Guyana, inclusief ActionINVEST Caribbean Inc., vertegenwoordigd door Dr. Vishnu Doerga, voorzitter van de Suriname Guyana Kamer van Koophandel; Guyana Port Inc., geleid door de heer Pritipaul JR Singh; SOGLASS met vertegenwoordigers de heer Viandhar Oedjaghir en de heer Lloyd Sahit; en RCFA Accountants en Belastingadviseurs, vertegenwoordigd door de heer Navin Gangaram-Panday. 

Daarnaast was de Kamer zelf vertegenwoordigd door de heer Rahul Lildhar (CEO). 

Tegelijkertijd hebben we met trots onze eerste internationale zakelijke conferentie aangekondigd, die zal plaatsvinden van 15 tot 17 oktober in het Guyana Marriott Hotel. 

Dit evenement markeert een belangrijk moment voor onze Kamer en benadrukt onze rol als facilitator van zakelijke groei en samenwerking in de regio. 

De resultaten van de OTC hebben ons enthousiast gemaakt. We hebben ook de komende handelsmissie van Guyana naar Suriname gepromoot, die tijdens de Suriname Energy Oil and Gas Summit (SEOGS) van 5 tot 9 juni in Paramaribo plaatsvindt. Deze missie omvat B2B-bijeenkomsten en een netwerkevenement onder het thema “Building Bridges: Strengthening Guyana-Suriname Business Relations”. 

Deze bijeenkomsten bieden meer inzicht in zakelijke kansen in Suriname, en versterken zo de samenwerking tussen beide landen. 

De deelname aan de OTC heeft niet alleen nieuwe deuren geopend voor toekomstige samenwerkingen, maar heeft ook het internationale profiel van Suriname en Guyana aanzienlijk verbeterd. 

SGCC blijft zeer optimistisch over de nieuwe zakelijke vooruitzichten die zijn ontstaan voor zowel Suriname als Guyana. Wij zijn alle deelnemers en ondersteuners zeer dankbaar die deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt en kijken ernaar uit om onze inspanningen voort te zetten en om de zakelijke ontwikkeling en samenwerking tussen Suriname en Guyana verder te bevorderen. 

Hoogachtend, 

Rahul Lildhar 

CEO Suriname-Guyana Kamer van Koophandel

error: Kopiëren mag niet!