Stichting Rumas, Moederdagviering en Simson

De Moederdagviering dit jaar georganiseerd door Stichting Rumas, was een bijzondere… !!! In het centrum van de viering stonden tienermoeders die niet ouder waren dan 22 jaar. Zij waren  met hun moeder of een voor hun verantwoordelijke aanwezig in het Congreshal in Paramaribo.

De viering die ook een belangrijk educatief karakter had werd geopend door de minister van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugdzaken Steven MacAndrew. Volgens Emmy Hart, de directrice van Stichting Rumas, is aan de Moederviering van dit jaar bijzondere kleur toegevoegd door de bijdrage van de veelzijdige kunstenaar Waldy Simson.

Het door Simson op Aruba geschreven gedicht Moeder werd op een indrukwekkende wijze voorgedragen door Glinton Amoksie. Alle in de Congreshal aanwezige gasten hebben uit handen van Simson een gesigneerd en gelamineerd exemplaar van het gedicht in ontvangst genomen.

Stichting Rumas, de moeders en alle overingen die positief hebben bijgedragen aan de viering mogen terugkijken op een goed georganiseerd en verlopen evenement.

“ … Geef kunst en waardevolle plaats in uw leven … !!! / Waldy Simson

error: Kopiëren mag niet!