Celine Dion staat weer in de hitlijsten met een gloednieuwe hit

Celine Dion schokte de wereld eind 2022 toen ze al haar live optredens annuleerde, daarbij verwijzend naar haar diagnose van het stijfpersoonsyndroom, wat schijnbaar heeft geleid tot haar pensionering van het podium. Terwijl haar pauze voortduurt, verdient de superster een nieuwe hit in Amerika.

Op de Dance/Electronic Digital Song Sales-hitlijst van deze week debuteert Dion met haar nieuwe nummer ‘Set My Heart On Fire (I’m Alive x And The Beat Goes On)’. Het nummer, waar ook Majestic en The Jammin Kid op staan, opent op nummer 5. Het nummer markeert de eerste verschijning van Dion op de ranglijst van de best verkochte dans- en elektronische nummers in de VS.

Ze stond niet bekend om haar dansvloervullers tijdens haar opnamecarrière, dus het is niet geheel schokkend dat ze nu pas op dit cijfer belandt. Het feit dat ze een nieuwe hit heeft en bovendien een nieuwe top 10 heeft behaald, nadat ze heeft verklaard dat ze waarschijnlijk nooit meer zal zingen, is echter zeker bemoedigend voor de krachtige zangeres.

Dion en haar gezelschap verdienen het op één na hoogste debuut in de Dance/Electronic Digital Song Sales-hitlijst van deze week, na alleen Marshmello en Kane Brown’s ‘Miles On It’, dat begint op nummer 1. Dansproducent Fisher herwerkte haar vroege hit, waarbij de titel behouden bleef, maar het geluid veranderde. Die verlaging wordt deze week op dezelfde plaats op nummer 13 gelanceerd.

“Set My Heart On Fire” mag dan wel de eerste verschijning van Dion zijn op de Dance/Electronic Digital Song Sales-ranglijst, maar deze week is het niet de eerste keer dat de Canadese favoriet op een van Billboard’s op dans en elektronica gerichte nummers staat. Ze heeft al drie nummer 1-nummers verzameld op de Dance Club Songs-lijst, die meestal veel populaire nummers bevat die zijn geremixt en een hit worden als DJ’s ze in clubs draaien.

error: Kopiëren mag niet!