Adil Khan Durrani: “Ziekenhuisopname van ex Rakhi Sawant een publiciteitsstunt”

Rakhi Sawant is onlangs in het ziekenhuis opgenomen vanwege haar gezondheidsproblemen. Er zijn foto’s van haar in het ziekenhuis op internet verschenen. Bovendien bevestigden haar ex-man, Ritesh, en haar broer, Rakesh Sawant, hetzelfde. Nu had Rakhi’s ex-partner Adil Khan Durrani een video geplaatst waarin hij Rakhi uitriep, wat impliceert dat haar ziekenhuisopname vóór haar rechtszitting voor haar slechts een manier is om te voorkomen dat ze zich aan de politie overgeeft.

Adil maakte een video waarin hij sprak over de gezondheid van Rakhi en daar vraagtekens bij zette. Hij vertelde, dat het ook een publiciteitsstunt zou kunnen zijn. Bovendien wenste Adil haar ook het beste en vertelde over de rechtszitting in verband met hun rechtszaak tegen haar.

Haar zogenaamde echtgenoot zei dat de artsen zeggen dat het zelfs kanker kan zijn. “Toen ik vorig jaar haar tests liet doen, was alles in orde. Ik heb zelfs betaald voor een van haar operaties. Er was toen niets mis met haar gezondheid.”

“Aangezien de datum van de rechtbank nadert, ziet iedereen, als dit een publiciteitsstunt is, de rechtbank, de janta.  Niets is goedkoper dan dat u dit doet alsof over uw gezondheid. Als dit allemaal waar is, dan wens ik je een spoedig herstel”, vervolgde Adil.

“Ik tel je overleveringsdatum niet alleen op de kalender maar ook op mijn vingers. Wanneer komen deze 4 weken ten einde? Nu ben je begonnen met dit nieuwe drama van ziekenhuisopname, of is het een publiciteitsstunt? Ik weet het niet. Ik wacht op de bevestiging van de dokter.”

error: Kopiëren mag niet!