Ye legt uit waarom hij nog nooit zo gelukkig is geweest

In een recent interview vertelde de artiest Ye, voorheen bekend als Kanye West, hoe gelukkig zijn leven is. Hoewel Ye de afgelopen jaren verwikkeld was in talloze controverses, vertelde hij dat zijn geluk enorm is. In een recent interview met het tijdschrift Hypebeast vertelde Ye waarom hij in deze fase van zijn leven nog nooit zo gelukkig is geweest.

“Ik ben met mijn vrouw, met Aus Taylor, mijn visueel directeur bij YZY, met Dov Charney. Het hele jaar ben ik met dierbaren geweest en heb ik het zelfstandig gedaan.” Hij deelde ook wat zijn drang om te blijven creëren voedt, na meer dan twintig jaar een van de meest erkende vernieuwers van de popcultuur te zijn geweest.

“Het punt is: de wind kan een huis omver blazen, maar een vogel heeft nog steeds wind nodig om te vliegen. Dus zonder wind kun je niet vliegen”, zei hij. “En er zijn momenten waarop je tegen de wind in vliegt. Er zijn momenten waarop je met de wind mee vliegt”, vervolgde hij. “Mijn huidige single ‘Carnival’ is momenteel nummer één ter wereld. Dat geeft mij drive.”

Hoewel Ye de afgelopen jaren verwikkeld was in talloze controverses, vertelde hij dat zijn geluk enorm is. Wat zijn vreugde nog groter maakte, bracht Ye eerder dit jaar zijn langverwachte album VULTURES 1 uit met Ty Dolla $ign onder de groepsnaam ¥$. Het album kwam binnen op nummer één in de Amerikaanse Billboard 200 met 148.000 album-equivalente eenheden. De eerste single van het album, “Talking / Once Again”, met North West, ging naar nummer 30 in de Billboard 100, en “Carnival”, met Playboi Carti en collega-rapper Rich the Kid, belandde op nummer één.

error: Kopiëren mag niet!