Ryan Reynolds onthult een lieve familiemijlpaal met Blake Lively en hun kinderen

Ryan Reynolds onthulr aan E!Nieuws waarom de kinderen van hem en Blake Lively zo enthousiast zijn over de aankomende film IF van hun ouders. Als het om de opwinding van zijn kinderen gaat, hoeft Ryan Reynolds zich deze keer niets voor te stellen.

De nieuwste film van de Deadpool-ster, IF, wat staat voor ‘denkbeeldige vrienden’, staat ver af van zijn gebruikelijke actiefilms, die niet altijd geschikt zijn voor zijn dochters James en Blake Lively, James, 9, Inez, 7 en Betty, 4, en een vierde kind geboren in februari 2023, om naar te kijken, en is in plaats daarvan een film speciaal gemaakt voor kinderen.

Het is een verandering, zegt Ryan, waar zijn dochters op zaten te wachten. “Het enige vierletterwoord dat ik in deze film zeg is ‘ja’ met twee s’en”, grapte hij tijdens een interview met E! News tijdens de première van IF in New York op 13 mei.

“Mijn kinderen zijn dolblij om het te zien, wat zo leuk is. Omdat je altijd wilt dat je kinderen aandacht besteden aan wat je doet. En ik denk dat als ze zien dat er films worden gemaakt, het zo tergend traag en saai is. Dus als ze iets zien dat is teruggebracht tot een uur en 45 minuten, is dat behoorlijk wild voor hen.”

En naast het kijken naar hun vader die rondscharrelt met een groot aantal denkbeeldige vrienden, kunnen James, Ines, Betty en hun kleinste ook Blake op het scherm zien, hoewel ze in een katachtige vorm verschijnt. “Ze verschijnt als een kat”, zei Ryan over de cameo van zijn vrouw, die volgens hem een ​​mijlpaal was voor hun gezin. “Een groot pluspunt voor het oppasaspect, omdat we allebei tegelijkertijd met onze kinderen op de set moesten zijn.”

error: Kopiëren mag niet!