AMTO viert succes en erkent inzet van studenten en medewerkers

In een viering vol trots en erkenning heeft de Avond Middelbare Technische Opleidingen (AMTO) haar recente successen gevierd en de onvermoeibare inzet van haar studenten, docenten en medewerkers geëerd. Sinds de oprichting in oktober 1981 heeft de AMTO een onschatbare bijdrage geleverd aan het Surinaamse volwassenenonderwijs en heeft zij haar positie versterkt als een hoeksteen van technologische ontwikkeling in de samenleving.

Het hoogtepunt van de viering was het uitspreken van waardering voor de onverschrokken toewijding van de afgestudeerden. Ondanks de uitdagende balans tussen werk, studie en gezin, hebben zij volhard en triomferen zij als lichtende voorbeelden van doorzettingsvermogen. “Jullie zijn niet alleen afgestudeerden, maar ware helden van doorzettingsvermogen”, verklaarde directeur Hendrik Pinas van de AMTO.

De lof werd ook uitgebreid naar het toegewijde team van docenten en medewerkers, wiens inzet onmisbaar was voor het succes van de instelling. “Zonder jullie onvermoeibare inzet zou dit alles niet mogelijk zijn geweest. We koesteren jullie als de ruggengraat van onze instelling en vertrouwen op jullie voortdurende toewijding”,  aldus Pinas.

Bovendien werd er dank uitgesproken aan de beleidsmakers van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur voor hun voortdurende steun en hun aanwezigheid tijdens dit evenement van de AMTO. 

In gesprek met de redactie van Dagblad Suriname geeft directeur Pinas te kennen dat er van alle filialen afgestudeerden aanwezig waren, slechts van het filiaal te Moengo waren er geen afgestudeerden.

error: Kopiëren mag niet!