Ranveer Singh: “Mijn trouwring is mij heel dierbaar”

Ranveer Singh en Deepika Padukone zijn er helemaal klaar voor om in september hun eerste kind te verwelkomen. Er kwamen geruchten rond Bollywood-acteur Ranveer Singh nadat hij zijn trouwfoto’s met zijn vrouw Deepika Padukone van Instagram had verwijderd.

Tijdens een evenement woensdag maakte Ranveer schijnbaar een einde aan de speculatie. De acteur werd gevraagd naar zijn mooiste sieraden, en hij uitte zijn gehechtheid aan zijn trouwring en beschreef deze als kostbaar. 

In gesprek met Vogue zei de acteur: “De persoonlijke, sentimentele waarde die eraan wordt gehecht, is mijn favoriete, meest dierbare stukken”, voordat hij over zijn trouwring sprak.  Ranveer zei: “Een van de ringen die mij heel dierbaar zijn, is deze: het is mijn trouwring, aan mij gegeven door mijn vrouw. De andere is een platina verlovingsring.  En dan zijn er natuurlijk de diamanten oorbellen van mijn moeder en de parels van mijn grootmoeder.”

Fans merkten onlangs, dat Ranveer vóór 2023 alles op zijn Instagram-pagina archiveerde, inclusief de trouwfoto’s. Nu is zijn oudste bericht van 24 januari 2023, waarin een video voor een sportkledingmerk wordt getoond. Zijn laatste bericht, gedeeld op 26 april 2024, is een video waarin hij samen met Alia Bhatt te zien is.

Deepika archiveerde een tijdje geleden ook hun trouwfoto’s op Instagram. De aanstaande ouders werden op 8 mei gespot op de luchthaven van Mumbai. Volgens berichten keerde het stel terug van hun babymoon op een onbekende locatie. Ranveer en Deepika trouwden in november 2018, en het stel maakt zich nu op om hun eerste kind in september 2024 te verwelkomen.

Deepika zal vervolgens te zien zijn in de film Singham Again. Ze zal Shakti Shetty spelen in de actiefilm, geregisseerd door Rohit Shetty en met onder meer Ranveer, Ajay Devgn en Kareena Kapoor.

error: Kopiëren mag niet!