Jacqueline Fernandez woont Filmfestival van Cannes 2024 bij

Actrice Jacqueline Fernandez voegt zich bij de lijst van Indiase acteurs die dit jaar het filmfestival van Cannes in Frankrijk zullen bijwonen. Jacqueline is helemaal klaar om indruk te maken op daf filmfestival.

Ze vertelt het Indiase persbureau ANI dat ze zin heeft om over de rode loper te lopen, als vertegenwoordiger van BMW. Jacqueline voegt zich bij de lijst van Indiase actrices als: Kirara Advani, Aditi Rao Hydari, Sobhita Dhulipala en natuurlijk Aishwarya Rai, die het filmfestival zullen bijwonen.

Jacqueline vertelde ANI: “Ik ben super enthousiast om dit jaar opnieuw naar het filmfestival van Cannes te gaan, dit keer in samenwerking met BMW, en ik kan er niet op wachten. Het voelt geweldig om de Zuidoost-Aziatische diaspora op mondiaal niveau te vertegenwoordigen, en het is een eer om over de prestigieuze rode loper te lopen waar al veel legendes hebben gelopen.”

Jacqueline zal binnenkort de hoofdrol spelen in Fateh, geregisseerd door en met in de hoofdrol Sonu Sood. De makers hebben onlangs de actievolle teaser van de film uitgebracht.  Recentelijk was ze ook te zien in het nummer Yimmy Yimmy van Tayc, Shreya Ghoshal en Rajat Nagpal.

error: Kopiëren mag niet!