Somohardjo lanceert kadertraining op 81e verjaardag 

Pertjajah Lugur-leider Paul Somohardjo heeft in verband met zijn 81e verjaardag een kadertraining geintroduceerd voor hoger en midden kader. De lancering vond plaats op 2 mei in het PL-centrum. Deze training is bedoeld voor PL-leden die zich in de toekomst kandidaat willen stellen als ressortraadsid, districtsraadslid of Assembleelid.

De kadertraining zal ervoor zorgen dat leden van de partij de handvaten bezitten, zodat ze hun ideëen goed kunnen vertolken . Ook zullen er lessen worden verzorgt over de Javaanse cultuur en taal voor vrijwilligers. 

Voor deze training hebben 50 kandidaten zich aangemeld. De trainingsperiode is van 6 mei tot en met 4 december . Tijdens deze training zal de nadruk worden gelegd op belangrijke vakken als: communicatievaardigheden, Nederlands, democratie en politiek, overheidsfinanciën, overheidsmanagement, leiderschap en werken in teams en public speaking. 

Na het succesvol afronden van de training, zullen de kandidaten een certificaat ontvangen. 

Somohardjo gaf verder aan dat het hem een eer is om ervoor te zorgen dat kader een training kan volgen en dit een positieve impact zal hebben op hun toekomst. De bijdrage van elk individu kan helpen om Suriname steeds vooruit te brengen, aldus de PL in een uitgebracht persbericht. 

Somohardjo roept de samenleving op om de PL-volksvergadering op 25 mei bij te wonen. Er zullen ongeveer 500 bussen beschikbaar zijn om personen te accomoderen. Deze vergadering is voorbereidend naar de verkiezing toe.

error: Kopiëren mag niet!