57-jarige man ernstig mishandeld door ex-vriendin (26) en een man (33)

Vrouw steekt slachtoffer diverse keren met mes in het lichaam

Agenten van politiebureau Livorno troffen donderdag 2 mei op een adres aan de Bat en Bal Straat het 57-jarige slachtoffer R.Z. besmeurd met bloed aan.

Volgens verklaring van de man was kort daarvoor de 26-jarige F.B., die PCS-patiënte (Psychiatrisch Centrum Suriname) is en met wie hij eerder een liefdesrelatie had, bij zijn deur aankloppen en vroeg hem waar hij de kookstoof gezet had. Op zijn antwoord dat hij niets van een kookstoof afweet, werd hij door de 33-jarige M.J., die achter de vrouw stond, met een houwer op zijn hoofd gekapt. 

Hierna bracht F.B. hem met een mes enkele messteken toe in zijn lichaam. Hij vluchtte naar de buren, achterna gezeten door de vrouw en man. Op het terrein van de buren bracht de vrouw hem weer enkele messteken toe. Hierna hield M.J. hem voor hem te zullen vermoorden en hield daarbij de houwer op zijn keel. Bij het zien van de buurtbewoners verlieten de vrouw en man de plek.

Op aanwijzing van het slachtoffer werden beide verdachten in de nabije omgeving aangehouden. Ook werden de houwer en het mes aangetroffen en in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werden zij in verzekering gesteld.

De politie van bureau Livorno is belast met het onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!