Miss Universe Jamaica Central Deidrian Downer ‘veranderd’ door concurrentie

Deidrian Downer, de onlangs gekroonde Miss Universe Jamaica Central, zegt dat ze altijd een verlegen en gereserveerd meisje was. Zonder haar nieuw gevonden titel zou Downer zelfs nooit het vertrouwen hebben gehad om vragen van The Gleaner te beantwoorden.

“Ik was zo verlegen. Maar de concurrentie bracht dit energieke deel van mij echt naar boven… dat nieuwsgierige deel van mij. Zelfs als ik nu met je spreek, denk ik niet dat dat eerder mogelijk zou zijn geweest”, zei Downer.

Deidrian is niet de enige die deze verandering heeft opgemerkt. Haar vader, Fitzroy Downer, is net zo verrast om het verschil bij zijn oudste kind te zien. “Voor mij heeft deze ervaring mijn dochter echt geholpen in haar ontwikkeling. Dingen die ik niet voor haar kon doen, heeft deze wedstrijd gedaan. Mijn dochter was bijvoorbeeld altijd gereserveerd en stil, en de concurrentie heeft haar zo gevormd dat ze nu een groot vertrouwen heeft”, aldus vader Downer.

Deidrian pakte afgelopen zaterdag de hoofdprijs met een explosief optreden, toen de festiviteiten plaatsvonden in het Golf View Hotel in Mandeville, Manchester. Uit in totaal negen getalenteerde en mooie vrouwen werd ze als favoriet gekozen geen gemakkelijke opgave.

Maar volgens Trilissa Walker, regionaal directeur van Miss Universe Jamaica Central, waren alle deelneemsters geweldig. “De algehele productie verliep erg goed. We zijn oorspronkelijk begonnen met tien dames en kwamen toen uit op negen. En deze negen dames waren werkelijk geweldige en hardwerkende dames. Ze waren allemaal gepassioneerd voor hun goede doel en ik vond het zwembad waarmee we werkten gewoonweg geweldig”, aldus Walker.

error: Kopiëren mag niet!