Richa Chadha: “Ik verspil mijn tijd niet aan eenzijdige liefde”

Actrice Richa Chadha die eerder samenwerkte met topfilmmaker Sanjay Leela Bhansali in de blockbuster ‘Goliyon Ki Rasleela: Ram Leela’ uit 2013 is helemaal klaar om de show te stelen met haar aanstaande samenwerking met hem, ‘Heeramandi: The Diamond Bazar’.

Terwijl ze sprak over haar OTT-project, wierp Richa onlangs ook licht op haar kijk op de liefde en onthulde ze dat ze geen eenzijdige liefdesrelatie zou willen hebben. Tijdens een interview met News18 geeft ze een inkijkje in haar ervaringen met de gewaardeerde regisseur en het fascinerende karakter dat ze portretteert.

Richa onthulde hoe haar persoonlijke leven werd versterkt door de ‘liefdevolle’ aard van haar man Ali Fazal. Ze zei: “Ik heb hevig lief, maar het zal nooit eenzijdig zijn. Daar zou ik mijn tijd niet aan verspillen. Ik zou zelfs mijn tijd niet verspillen met het willen van een huwelijk als ik geen partner had die zo liefdevol en begripvol was en prettig voor de ogen, zoals ik dat doe. Ik zou hartstochtelijk liefhebben en als een tijgerin, maar het moet beantwoord worden.”

error: Kopiëren mag niet!