Lof voor speciale voorzieningen Staatsolie voor Ramadan

Staatsolie heeft speciale voorzieningen getroffen voor medewerkers die zich bevinden in de Islamitische vastenmaand. Het bedrijf poste hierover op social media. Dit gebaar van het grote energiebedrijf kwam goed aan bij de samenleving en er werd veel lof uitgesproken. Immers een van de kenmerken van de Surinaamse samenleving is het respect en erkenning van de cultuur en religie van de ander.

“Eén van de vijf zuilen van de Islam is het vasten. Voor mijn collega Mario en ik, is het een normale ervaring omdat wij al ongeveer 10 jaar hier werken en vasten. We zijn er gewend aan. Maar dat er nu een gebedsruimte is ingericht voor de afdeling Operations, vinden we heel erg top. Wij appreciëren het”, aldus Staatsolie medewerker Yuri Djaswadi,

Hij is Field Operator 2. Voor hem en zijn collega’s van de afdelingen Operations en Maintenance van de raffinaderij, zijn speciaal voor de vastenmaand gebedsruimtes ingericht waar zij zich rustig kunnen terugtrekken voor gebed, meldt het bedrijf.

Staatsolie wenst alle moslims een bezinningsvolle voortzetting van de Ramadan toe. Volgens planning zal woensdag 10 april het Ied-Ul-Fitr feest gevierd worden.

error: Kopiëren mag niet!