Johnny Depp gaat de hoofdrol spelen in ‘Pirates of the Caribbean: Jack’s Revenge’

Johnny Depp zal de hoofdrol spelen in ‘Pirates of the Caribbean: Jack’s Revenge’. Het zesde deel van de franchise met een releasedatum in december 2024. Medio maart ging een filmposter, vaak gecombineerd met identieke, gekopieerde en geplakte tekst, viraal op Facebook, met de belofte dat een zesde deel van de serie “Pirates of the Caribbean” in december 2024 zou verschijnen:

Op het moment dat de poster werd gedeeld, bestond er onzekerheid over een mogelijke zesde ‘Pirates of the Caribbean’-film en of de leidende ster van de franchise, Johnny Depp, hierbij betrokken zou zijn.

Depp was gedropt door Disney, die de films produceerde, na beschuldigingen van huiselijk geweld door zijn ex-vrouw Amber Heard in 2016, die hij krachtig ontkende. Nadat hij de overhand had gekregen in een rechtszaak wegens smaad tegen Heard in verband met die claims, werd de mogelijkheid van Depp’s terugkeer een onderwerp van speculatie.

In maart 2023 vertelde Pirates-producent Jerry Bruckheimer aan ‘Entertainment Tonight’ dat hij ‘graag’ met Depp zou willen samenwerken aan een zesde ‘Pirates’-film. In juni 2023 citeerde de Daily Mail echter anonieme vrienden van Depp om geruchten te onderdrukken dat hij zou terugkeren naar Disney.

In februari 2024 meldden verschillende mediakanalen op basis van lekken en andere informatie dat er twee nieuwe “Pirates” -films in ontwikkeling waren.

error: Kopiëren mag niet!