VS: Medewerker cruiseschip kroop onder bedden om vooral jonge meisjes te filmen

Een 34-jarige medewerker op een cruiseschip heeft in het geheim gasten in hun kamers gefilmd. Daarbij ging hij zo ver, dat hij zich verstopte onder bedden. Ook plaatste hij camera’s in badkamers.

De man zou verschillende gasten hebben gefilmd. Dat gebeurde op het cruiseschip Symphone of the Seas van de rederij Royal Caribbean. De 34-jarige verdachte werkte sinds december 2023 aan boord van het cruiseschip. Hij maakte kamers schoon en een van zijn taken was bijvoorbeeld om schone handdoeken in kamers te leggen. Tijdens dat werk verstopte hij zich onder bedden om gasten te filmen en plaatste ook camera’s in badkamers.

Hij gaf volgens The New York Times toe dat hij het vooral gemunt had op meisjes van zo’n 16 jaar oud. Het jongste slachtoffer dat hij filmde, was 10 jaar.

De politie heeft een telefoon, camera, Apple Watch en harde schijf in beslag genomen. Beelden op de harde schijf zouden bewijs vormen voor zijn acties, melden openbaar aanklagers. Hij wordt aangeklaagd om de productie en het bezit van kinderporno.

error: Kopiëren mag niet!