Madonna onthult eerste woord dat ze zei nadat ze afgelopen zomer ontwaakte uit vierdaagse coma

Terwijl ze haar eerste van vijf uitverkochte shows in Los Angeles uitvoerde, dacht de Queen of Pop na over haar ziekenhuisopname in 2023. Madonna voelt zich dankbaar voor haar gezondheid.

Tijdens een reflecterend moment op het podium van de eerste van haar vijf uitverkochte Celebration World Tour-shows in het Kia Forum in Los Angeles, opende de Queen of Pop over haar ziekenhuisopname vorig jaar na een ernstige bacteriële infectie.

“Elke avond deze show is fysiek niet zo zwaar voor mij. Het is emotioneel moeilijk voor mij omdat ik je echt het verhaal van mijn leven vertel. Mijn hart ligt in mijn mouw”, zei ze. “Ik ben van veel paarden gevallen en heb veel botten gebroken… maar niets kan mij tegenhouden.”

Verwijzend naar haar gezondheidsangst afgelopen zomer noemde de zangeres het een ‘bijna-doodervaring’ en onthulde dat het ‘eerste woord’ dat ze zei ‘Nee’ was toen ze na vier dagen uit een kunstmatige coma ontwaakte.

“Ik ben er vrij zeker van dat God tegen mij zei: ‘Wil je meekomen? Wil je met mij meekomen? Nee'”, vervolgde Madonna, waarop het publiek lachte. Later herinnerde ze zich een gesprek dat ze had met haar oude manager, Guy Oseary, terwijl ze in het ziekenhuis lag. “Hij zei: ‘Wanneer denk je dat je weer op tournee wilt gaan?’ Ik haalde de zuurstof uit mijn neus, keek hem aan en zei: ‘over twee verdomde maanden!’  ze zei. “Ik zei het net. Soms moet je gewoon zeggen s— [en] het in het universum verspreiden. En het gebeurt.”

Madonna gaf ook een shoutout naar een van haar artsen, die bij het concert aanwezig was.”Ik belde om de dag en vroeg [mijn dokter] waarom ik geen energie had, wanneer zou mijn energie terugkomen? Wanneer zou ik me weer mezelf voelen? Wanneer kan ik weer op tournee gaan? ze zei. “Het enige wat hij zei was: ‘Ga naar buiten in de zon’… Het was zo moeilijk voor mij om van mijn huis naar de achtertuin te lopen en in de zon te zitten. Ik weet dat dat krankzinnig klinkt, maar het was moeilijk.”

Madonna vertelde de fans dat de enge beproeving haar dwong om het rustiger aan te doen. “Het is vreemd om eindelijk niet het gevoel te hebben dat ik de controle had, en dat was mijn les: loslaten.”

error: Kopiëren mag niet!