Miss Word 2024 Sini Shetty in prachtige kristallen jurk 

Sini Shetty haalt de top 20 en won ook de beste designerjurk uit Azië en Oceanië tijdens de 71e Miss World-verkiezing in Mumbai. Femina Miss India World 2022 Sini Shetty is momenteel superdruk bezig India trots te maken op de 71e Miss World-verkiezing. Felicitaties zijn op zijn plaats voor Sini, aangezien ze de Top 20 en de Top 5 van haar regio Azië en Oceanië heeft bereikt.

Voor het grote moment trok Sini een geheel zwarte outfit aan, afkomstig uit de schappen van het kledinglabel Rocky Star. De mouwloze blouse had een lijfje in peplum-stijl met een diepe V-hals die tot haar middenrif reikte. Het gewaagde lijfje werd bijeengehouden door mouwen met bandjes en een zilveren gesp rond haar middel. De bustier werd vastgemaakt aan een asymmetrisch, nauwsluitend broekje in rokstijl met een elegant spoor.

Opnieuw liet Sini haar volumineuze krullen open. ‘nude’ lippen en neutrale ogen verzegelden het allemaal samen.

Een gedenkwaardige prestatie was dat Sini ook werd uitgeroepen tot winnaar van de beste designerjurk uit Azië en Oceanië. Nu heeft Sini de foto’s van dat moment verwijderd en een glimp getoond van de prachtige outfit die haar de prestigieuze prijs opleverde. Het was de Galaxy Blue Nave Crystal Gown van het ontwerpersduo Rohit Gandhi en Rahul Khanna die haar tot deze prestatie bracht.

De glinsterende jurk had een algehele versiering met een diepe V-hals die bij elkaar werd gehouden door soepele bandjes. De perfect passende bustier vloog naar beneden en vormde een uitgebreide uitsnede rond haar middenrif. De uitgesneden details liepen naar beneden door tot een dijhoge split en een doorschijnende zwierige zoom die versierd was met kristallen kralen in de vorm van onderbroken lijnen. De outfit werd verheven met een zijden chiffonvleugel aan de achterkant.

Sini stylede haar look door haar volumineuze, gekrulde haar met een scheiding in het midden open te laten.  Minimale bedauwde glamour met neutrale ogen en perfect gebogen wenkbrauwen was haar finishing touch.

Bij het delen van de foto’s schreef Sini: “ICYMI: foto’s van het moment waarop India werd aangekondigd als de winnaar van de beste designerjurk uit Azië en Oceanië.”

error: Kopiëren mag niet!