Sunil Grover over hereniging met Kapil Sharma voor een show

“Ik ga ervan genieten”, zegt Sunil Grover over de samenwerking met Kapil Sharma. Toen hij in de jaren negentig begon, zegt acteur-komiek Sunil Grover dat hij erkenning wilde van de filmindustrie.

De grappige man achter populaire tv-personages als Gutthi en Dr. Mashoor Gulati wil nu simpelweg uitblinken in zijn werk. De 46-jarige acteur, ook bekend van films als Jawan, Baaghi, Pataakha en Pyar To Hona Hi Tha, zegt dat hij een passie heeft voor het achterhalen van de psyche van de mensen die hij op het scherm speelt. “Aanvankelijk wilde ik erkenning van mensen. Daarna wilde ik dat meer mensen mij en mijn werk zouden kennen en liefhebben. Mijn wens is nu om uit te blinken in wat ik doe, verschillende personages te spelen en deel uit te maken van prachtige verhalen. Ik hoop dat ik’  Ik blijf die kansen krijgen.”

“Ik vind troost in het begrijpen van iemand anders en in hun manier van denken. Dat is mijn passie. Ongeacht of ik het goed of fout begrijp, of ik goed of slecht was… Maar dat karakter begrijpen en leven is wat ik het liefste doe”, aldus Grover aan PTI (Press Trust of Inda) in een interview.

De in Sirsa geboren acteur, die populariteit verwierf met komische tv-shows als Comedy Circus, Comedy Nights with Kapil en The Kapil Sharma Show, noemde zichzelf ‘een entertainer’ die verliefd is op acteren.

“Ik speel graag verschillende personages. Mijn interesse is om menselijk gedrag op het scherm naar voren te brengen… Ik vind troost in acteren. Andere dingen (verwijzend naar roem en lengte van rollen) zijn de bijproducten ervan”, voegde hij eraan toe.

Grover, die een masterdiploma in theater heeft behaald aan de Panjab Universiteit, werd tijdens zijn studententijd ontdekt door wijlen satiricus en komiek Jaspal Bhatti.

error: Kopiëren mag niet!