Jay-Z zit Courtside in gebroken witte x Air Jordan sneakers

Jay-Z was woensdagavond terug voor de NBA-wedstrijd tussen de Lakers en Clippers en hij had Air Jordans aan zijn voeten. Er is nooit een tekort aan sterrenkracht in Tinsel Town, en dat geldt vooral voor NBA-games. Woendagavond behaalden de Los Angeles Lakers een ‘come-from-behind’-overwinning op de Los Angeles Clippers dankzij een monsterlijke prestatie in het vierde kwartaal van LeBron James.

Van alle wedstrijden die aanwezig waren, koos artiest en mediamagnaat Jay-Z de juiste match. Camera’s legden de 54-jarige legende vast terwijl hij aan de rechterzijde zat en droeg een paar zeldzame Air Jordan-sneakers.

Fans van Jay-Z hebben de laatste tijd gespeculeerd over zijn sneakers, omdat hij niet langer verbonden is aan PUMA en gespot is met zijn retro Reeboks. Het lijkt er echter op dat het muziekpictogram voorlopig nog steeds een sneakervrije agent is. De samenwerking tussen Off-White en Jordan Brand was de eerste keer dat Virgil Abloh, oprichter van het in Milaan gevestigde modelabel, samenwerkte met Jumpman.

De twee partners zouden samen verschillende projecten uitbrengen voordat Abloh in 2021 voortijdig zou overlijden. De colorway bevatte de iconische rode, witte en zwarte Chicago Bulls-kleuren, maar met enkele opmerkelijke verschillen met het OG-model.  Berichten als ‘Air’, ‘Schoenveters’ en ’85’ werden op de schoenen gedrukt om ze een gedeconstrueerde esthetiek te geven. Het ontwerp luidde een tijdperk van bescheiden, elegante sneakers en mode in.

error: Kopiëren mag niet!