Kiara Advani juicht trots de ‘Yodha’-trailer van echtgenoot Sidharth Malhotra toe

Sidharth Malhotra’s langverwachte film ‘Yodha’ heeft zijn trailer uitgebracht en kreeg al vroeg positieve feedback van het publiek. Kiara Advani, vooral onder de indruk van de trailer, heeft openlijk waardering voor de boeiende actiescènes van haar man Sidharth die in de film te zien zijn. 

Kiara ging naar Instagram-verhalen en deelde de trailer van de langverwachte film ‘Yodha’ van haar man Sidharth. Kiara vertelde Sidharth hoe trots ze op hem is en schreef: “Bangingggg trailer. @sidmalhotra zo trots op je”, gevolgd door een reeks emoji’s.

Advani sprak ook haar waardering uit voor de leidende dames van de film, Rashi Khanna en Disha Patani, evenals regisseurs Pushkar Ojha en Sagar Ambre, door hun inspanningen te prijzen en te zeggen: “Killing it, jongens!”

In een eerder interview met ABP News vertelde Kiara hoe ze verliefd werd op Sidharth en zei dat hij zich voor haar gewoon thuis voelde. Alles wat ze bij hem was, ze voelde zich gewoon thuis. Dat zegt veel, want ze komt uit een huis waar veel liefde, verzorging en verwennerij is, allemaal voor elkaar. Het is zo’n vervullend huis waar ze vandaan komt om hetzelfde te voelen met iemand anders, ze wist gewoon dat dit het was.

‘Yodha’ is een komende actiethriller met Sidharth Malhotra in een dubbele rol als soldaat en verrader, waarbij hij door een meeslepend verhaal navigeert om de ambities van zijn overleden vader te eren terwijl hij worstelt met zijn eigen identiteit.

De trailer toont zijn strijd tegen externe tegenstanders en duikt in de fijne kneepjes van zelfontdekking. In de film spelen Raashi Khanna als zijn liefdesbelang en Disha Patani als stewardess, wat diepte aan de verhaallijn toevoegt. De film, die op 15 maart uitkomt, belooft een aangrijpende filmische ervaring vol spanning, actie en emotionele diepgang. 

error: Kopiëren mag niet!