Vijfde verkeersdode genoteerd in Saramacca

SARAGisteravond rond 19.00 uur is in het district Saramacca de 5de verkeersdode voor het jaar 2013 genoteerd. Wederom een bromfietser, de 48-jarige Soeresh Shankar, die het leven verloor. Uit de 5 verkeersdoden voor dit jaar zijn 4 bromfietsers. Hiervan zijn 2 in Saramacca gevallen, vrijwel op dezelfde plek, in de buurt van km 64 te Calcutta. Weliswaar betrof het in dit geval geen aanrijding, maar een ongeval waarbij de bromfietser op het wegdek viel. Door vermoedelijk verstikking door de band van zijn helm, gaf hij de geest.
Shankar had teveel alcohol genuttigd op deze zaterdag. Rond 19.00 uur besloot hij de winkel waar hij als laatst enkele shots gedronken had, te verlaten. Maar nauwelijks enkele honderd meters verder verloor hij de controle over de tweewieler. Na enkele akelige momenten om op koers te blijven, viel hij neer. Van het wegdek kwam hij op de berm terecht op zijn buik. De band van de helm werd hierdoor strakker om zijn nek, waardoor hij niet meer goed kon ademen. Na korte tijd raakte hij verstikt en overleed ter plekke.
Dagblad Suriname brengt u in haar editie van maandag 18 februari uitgebreid verslag van dit ongeval met dodelijk afloop.

error: Kopiëren mag niet!