Madonna struikelt en valt op podium tijdens een stoelstunt

Madonna heeft een verhaal te vertellen nadat ze op het podium viel tijdens een optreden in Seattle tijdens haar Celebration-tour. De 65-jarige artieste lachte het moment weg tijdens de liveset, waarbij een van haar dansers schijnbaar struikelde terwijl ze Madonna in een stoel over het podium sleepte en ze haar hit ‘Open Your Heart’ uit 1986 zong.

In meerdere video’s die op social media worden gedeeld, is te zien hoe Madonna op haar rug op het podium valt toen de danseres over hun voeten struikelde. Ze draaide zich snel op haar buik om door te gaan met het zingen van het lied, en lachte voordat ze opstond om door te gaan met de uitvoering.

De ‘Ray of Light’-artieste staat erom bekend zich door te slaan tijdens podiumongelukken, waaronder een opmerkelijk incident tijdens de BRIT Awards 2015, waarbij ze van de trap viel na een kledingfout. “Armani heeft mij aangesloten!  Mijn mooie cape was te strak vastgebonden!”, zei ze na de voorstelling, per Vanity Fair. “Maar niets kan me tegenhouden en de liefde heeft me echt opgetild!  Bedankt voor je goede wensen!  Het gaat goed met me!”

Madonna’s Celebration-tour ging in oktober 2023 van start als een van de meest langverwachte reizende acts van het seizoen, met een setlist die 40 jaar beslaat als een reflecterende showcase van de carrière van de superster in de muziek, films en popcultuur in het algemeen.

Andere opvallende momenten uit de show zijn onder meer dat Madonna Julia Garner – ster van de uitgestelde muzikale biopic van de singer-songwriter over haar leven – op het podium brengt voor een vertolking van ‘Vogue’, evenals een krachtig moment waarop Madonna ‘Live to Tell’ zingt, terwijl achter haar portretten van slachtoffers van de AIDS-crisis op schermen verschijnen.

error: Kopiëren mag niet!