Makandra Braderie: Een dag van saamhorigheid en gemeenschapszin

De Makandra Braderie nodigt zaterdag 2 maart de gemeenschap uit voor een unieke dag van gezelligheid en verbinding in de vorm van een braderie op het terrein van CCS. Het is een initiatief van Ryan Bergen en Stichting Suriname Vertelt, met als doel het versterken van het wij-gevoel en het bevorderen van samenhorigheid in de samenleving.

De Makandra Braderie belooft een evenement te worden waarbij iedereen welkom is.

“De keuze voor de naam ‘Makandra Braderie’ is heel bewust”, legt Bergen uit. “In tijden waar individualisme vaak de boventoon voert, is het cruciaal dat we de waarde van ons collectief, van samen zijn, niet uit het oog verliezen. Makandra symboliseert dit wij-gevoel, en dat is precies wat we willen bereiken met dit evenement.”

Naast etenswaren en frisdranken zullen kleding, schoenen, maar ook planten en boeken verkrijgbaar zijn. Ook enkele kunstenaars en handicrafters nemen deel aan de Makandra Braderie. Voor kinderen zijn er spellen beschikbaar, terwijl er ook enkele informatiestands over fietsen en dieren zullen zijn. Het is vooral de bedoeling dat mensen die dag een gezellige dag hebben met elkaar, stelt de initiatiefnemer. 

error: Kopiëren mag niet!