Disha Patani en Mouni Roy delen BFF-goals uit tijdens een etentje

In de competitieve Bollywood-wereld schitteren Disha Patani en Mouni Roy als een bewijs van ware vriendschap. Hun kameraadschap, duidelijk zichtbaar via posts op sociale media en gedeelde uitstapjes, bereikte onlangs nieuwe hoogten tijdens een =diner in Mumbai. Het onafscheidelijke duo, vers van een vakantie in Thailand, toonde opnieuw hun onwrikbare band met warme knuffels.

Donderdag namen de paparazzi Disha Patani en Mouni Roy gevangen in hun lenzen terwijl ze een populair restaurant in Mumbai verlieten, waarmee ze hun trend om de aandacht te trekken met hun chique mode-keuzes voortzetten. 

Disha, getooid in een stijlvolle tanktop en korte broek, toonde haar kenmerkende charme. Ondertussen droeg Mouni een fris wit T-shirt gecombineerd met een trendy geruite rok, die een chique sfeer uitstraalde. De beste vriendinnen liepen hand in hand, deelden liefdevol afscheid en beloofden verbonden te blijven, zelfs nadat de avond voorbij was.

In een branche die vaak wordt gekenmerkt door concurrentie, is de oprechte vriendschap tussen Disha Patani en Mouni Roy een verfrissend voorbeeld.

Ondertussen waagt Disha Patani zich op het werkfront in de internationale cinema met de Chinese film ‘Kung Fu Yoga’. Ze zal ook het publiek boeien met haar actievolle optreden in de komende thriller ‘Yodha’ naast Sidharth Malhotra. De lijst eindigt hier niet;  haar andere projecten zijn onder meer ‘Kalki 2898 AD’ en ‘Welcome To The Jungle.’ Mouni Roy daarentegen maakt zich op voor haar rol in de dramaserie ‘Showtime’, met een met sterren bezaaide cast, waaronder Emraan Hashmi, Naseeruddin Shah, Mahima Makwana, Rajeev Khandelwal en Shriya Saran.

error: Kopiëren mag niet!