Rihanna en A$AP Rocky hebben een romantisch Valentijnsdagdiner in Parijs

Woensdagavond glimlachte het stel helemaal toen ze werden afgebeeld terwijl ze gingen eten bij César in Parijs. Rihanna, 35, gekleed om indruk te maken voor de speciale gelegenheid, droeg een champagnekleurige zijden rok die ze combineerde met een lichtbruine top van namaakbont met ruches in het midden.

Ze maakte de look af met een harige handtas en een paar champagnekleurige hakken met veters en bandjes. Het Valentijnsdagdiner van het paar komt nadat ze eind vorige maand een ontmoeting hadden met de Franse president Emmanuel Macron in de Franse hoofdstad.

Ondertussen zag haar rapper-vriend, ook 35, er stijlvol uit in een donkerbruine broek en een bijpassend jasje. Beide muzikanten droegen een zonnebril tijdens het uitje.

Rihanna en de rapper “L$D” werden op 24 januari gespot bij het verlaten van het Élysée, terwijl het duo voor de gelegenheid bijpassende zwarte jassen droeg. De hitmaker ‘Lift Me Up’ heeft door de jaren heen meerdere bijeenkomsten gehad met de 46-jarige Franse president Macron. De reden voor haar laatste bezoek is niet bekendgemaakt, maar Rihanna had in juli 2017 eerder een ontmoeting met Macron om de internationale onderwijsfinanciering van het land te bespreken.

De bijeenkomst van 2017 vond plaats een maand nadat ze via X (voorheen bekend als Twitter) contact had opgenomen met de Franse president over zijn steun voor de zaak. Rihanna ontmoette Macron vervolgens opnieuw in februari 2018 om een ​​conferentie in Dakar, Senegal, te leiden om geld in te zamelen voor onderwijs in ontwikkelingslanden.

error: Kopiëren mag niet!