Selena Gomez kondigt nieuw nummer ‘Love On’ aan

Het wachten is voorbij, Selenators. Selena Gomez kondigde donderdag 15 februari eindelijk haar eerste muzikale project van 2024 aan: een nieuwe single getiteld ‘Love On’, met een toepasselijke titel om de dag na Valentijnsdag te delen.

De 31-jarige popster onthulde het nieuws in een Instagram-post en vertelde volgers dat de track donderdag 22 februari zal verschijnen. “Wacht tot ik mijn liefde aanzet”, onderschreef ze de aankondiging, schijnbaar een van de  songtekst. “Presave mijn nieuwe nummer ‘Love On’ uit 2.22.”

De zangeres-actrice deelde ook de hoes van het nummer, waarop Gomez te zien is in een witte badjas, zonnebril en een haardoek terwijl ze tegen een luxueus raamkozijn leunt. Buiten strekt zich achter haar een kristalblauwe oceaan kilometers ver uit. De titel van het nummer is geschreven in rode letters, waardoor de foto een retro-gevoel krijgt.

‘Love On’ markeert de eerste release van Gomez sinds ‘Single Soon’, haar door Benny Blanco geproduceerde comeback-single die in augustus uitkwam.  De track debuteerde op het huidige hoogtepunt van nummer 19 in de Billboard Hot 100.

Zowel “Single Soon” als “Love On” zullen waarschijnlijk verschijnen op het aankomende derde album van de Only Murders in the Building-ster, dat naar verwachting ergens dit jaar zal verschijnen.  Gomez heeft eerder bevestigd dat haar volgende LP in de maak is, hoewel het mogelijk haar laatste is.

In januari liet ze doorschemeren dat ze in de nabije toekomst misschien met pensioen zou gaan en merkte op: “Ik heb het gevoel dat ik nog een album in me heb, maar ik zou waarschijnlijk voor acteren kiezen.” Het meest recente album van Gomez, Rare, debuteerde in januari 2020 bovenaan de Billboard 200 en bracht de allereerste nummer 1-single van de Wizards of Waverly Place-aluin voort in de Billboard Hot 100, “Lose You to Love Me.”

error: Kopiëren mag niet!