Gauri Khan schittert als een glamoureuze baas 

Gauri Khan stond al bekend als een van de meest gevierde ondernemers van Bollywood. Na haar succesvolle interieurontwerpbedrijf begeeft ze zich in de horeca met de lancering van haar allereerste restaurant.

Torii opende onlangs zijn deuren, maar niet vóór een feest door de gastvrouw voor haar beste vrienden en ondersteuningssysteem. Gauri Khan liet haar casual, chique zakenvrouwenkleding achterwege voor iets chiquers met bling en nog meer bling. Een sprankelende, met kristallen versierde, iriserende top met een gedrapeerde halslijn is een moderne manier om de klassieke retro-look te combineren, waarbij ze de look meer retro heeft gemaakt met een zwarte uitlopende broek met hoge taille.

Deze vrouw kent haar stijl en op de meeste dagen is deze functioneel maar stijlvol. Als ze vol glamour gaat, is er ruimte voor allerlei experimenten. De verlaagde halslijn was het perfecte canvas voor haar druppelketting, die net zo helder glanst als zij. 

Haar make-up en haar blijven consequent minimaal, precies zoals zij het graag heeft. Zoals bij elke zakelijke onderneming doet Gauri Khan het woord als de vrouw die ze is. Haar kledingkeuzes zijn tenminste altijd duidelijk. Dus toen ze een strakke off-shoulder nachtblauwe jurk uitkoos die tegen de zachte, decoratieve inrichting van het restaurant paste, ging ze meteen op in het interieur en viel ze op wanneer ze maar wilde.

Een ‘baasvrouw’ mist nooit haar roots. En als dat betekent dat je een broekpak moet kiezen om lang te staan, kun je het beste geloven dat Gauri Khan precies dat doet. Voor de allereerste onthulling liet Gauri Khan ons niet alleen haar machtsbewegingen en haar zakelijke vaardigheden zien, maar ook haar pak. Een beige pak gedragen met een wit T-shirt en gouden hakken is de uniforme code voor het maken van krachtige bewegingen, toch, Gauri? Gauri Khan begint in stijl aan haar nieuwe onderneming.

error: Kopiëren mag niet!