Amber Heard straalt pure vreugde uit tijdens uitstap met dochtertje Oonagh

Sinds de veelbesproken smaadzaak met haar ex-man Johnny Depp (60), is het lang stil geweest rond Amber Heard (37). De Amerikaanse actrice trok zich terug en verhuisde naar Madrid. Maar vandaag lijkt ze gelukkiger dan ooit. Zo werd ze afgelopen zondag al lachend gespot met haar dochtertje Oonagh Paige (2) in de Spaanse hoofdstad.

Afgelopen zondag trok Heard erop uit voor wat quality-time met haar dochtertje Oonagh Paige. Moeder en dochter gingen samen naar de markt in Madrid en kochten daar een paar lekkernijen. Oonagh mocht zelf iets uitkiezen om van te snoepen.

De Amerikaanse actrice, die gretig gefotografeerd werd door paparazzi, straalde pure vreugde uit. Twee jaar geleden verwelkomde de Amerikaanse actrice haar eerste kindje. Oonagh Paige kwam op 8 april 2021 via een draagmoeder op de wereld. Het heugelijke nieuws deelde Heard destijds via Instagram.

“Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk met jullie kan delen. Vier jaar geleden heb ik ervoor gekozen om aan kinderen te beginnen en ik wilde dit op mijn eigen voorwaarden doen”, schreef ze bij een schattige foto.

“Ik hoop dat we op een punt gekomen zijn waarop je niet per se een partner nodig hebt om aan kinderen te beginnen. Oonagh is het begin van de rest van mijn leven.” Sinds het smaadproces dat haar ex Johnny Depp tegen haar aanspande was het nogal stil bij Heard. De twee ex-geliefden beschuldigden elkaar tijdens een veelbesproken rechtszaak, die in 2022 plaatsvond, van huiselijk geweld.

Depp kwam als grote overwinnaar uit de bus, Heard kreeg slechts op één punt gelijk van de rechter. Daarom moest ze hem meer dan tien miljoen dollar betalen. Hij was haar twee miljoen schuldig. De zaak werd uiteindelijk geschikt.

Sindsdien woont Heard in Madrid met haar dochtertje Oonagh. Haar villa in het Californische Yucca Valley verkocht ze voor 1,1 miljoen dollar. “Het proces eiste een emotionele tol van haar en ze wilde gewoon weg van het lawaai en verdwijnen uit Hollywood”, vertelde een bron aan ‘CNN’. “Ze focust zich op het moeder zijn.” En dat blijkt de juiste stap te zijn.

error: Kopiëren mag niet!