Usher stapt vlak na Super Bowl in het huwelijksbootje met vriendin Jennifer Goicoechea

Usher (45) heeft een uitzonderlijk druk weekend achter de rug. De Amerikaanse zanger trad zondagavond op tijdens de befaamde Super Bowl en stapte daarna in het huwelijksbootje met zijn vriendin Jennifer Goicoechea (40). Dat bevestigt de woordvoerder van de artiest aan ‘People’.

Eerder deelde ‘People’ al het gerucht dat Usher afgelopen weekend het jawoord had gegeven aan zijn vriendin. Dat nieuws blijkt te kloppen. “We kunnen bevestigen dat Usher en Jennifer Goicoechea de volgende stap in hun relatie hebben gezet en zondagavond in Las Vegas zijn getrouwd, omringd door goede vrienden en familie”, laat een woordvoerder van de zanger weten.

“Ze kijken er allebei naar uit om samen hun kinderen op te voeden, omringd door liefde, en bedanken iedereen voor de goede wensen.”

Het paar wisselde geloften uit in Vegas Weddings’ Terrace Gazebo, een trouwkapel in de open lucht met plaats voor 30 gasten. Ushers moeder Jonetta Paton was getuige bij de huwelijksvoltrekking.

Usher en Goicoechea zijn sinds 2019 samen. Het stel heeft twee kinderen, dochter Sovereign Bo (3) en zoon Sire Castello (2). “Ik ben heel blij dat ik zo’n geweldige partner heb. Ze is mijn beste vriendin en ik hou van haar. We zullen voor altijd in elkaars leven blijven”, vertelde Usher over zijn relatie met Goicoechea.

Voor Usher is het zijn derde huwelijk. Van 2007 tot 2009 was hij getrouwd met Tameka Foster en van 2015 tot 2018 met Grace Miguel. Met die laatste kreeg de artiest twee zoons, Usher ‘Cinco’ V (16) en Naviyd Ely (15).

Vlak voor het koppel in het huwelijksbootje stapte, was het tijd voor de halftimeshow op de 58ste Super Bowl. Usher trakteerde de 60.000 toeschouwers in het Allegiant-stadion op een bloemlezing uit zijn repertoire. Zijn populaire hits van ‘Caught Up’, ‘My Boo’ tot ‘Yeah!’ passeerden de revue. De R&B-legende liet zich vergezellen door dansers, muzikanten, acrobaten en steltenlopers.

Voor de speciale gelegenheid verschenen onder meer Alicia Keys, Will.i.am, H.E.R., Lil Jon en Ludacris op het podium. Eerder werd gespeculeerd dat ook Justin Bieber zijn opwachting zou maken. De Canadese zanger was wel degelijk aanwezig, maar bleef in de tribune zitten. Hij ging samen met zijn vrouw uit de bol op de deuntjes van Usher. Ook Kim, Khloé en Kendall Kardashian zongen de nummers met veel enthousiasme mee. 

error: Kopiëren mag niet!