Varun Dhawan beleeft een vol 2024 met meerdere releases van films

Varun Dhawan maakte 11 jaar geleden zijn debuut met Karan Johar’s ‘Student of the year’, waarin hij zijn positie in de industrie heeft versterkt met films als ‘Badlapur’, ‘ABCD 2’, ‘Humpty Sharma Ki Dulhania’ en ‘Bhediya’..

Nu is hij er helemaal klaar voor om de lat hoger te leggen, aangezien de acteur klaar is om het drukste jaar uit zijn carrière tot nu toe te beleven. De acteur had vorig jaar slechts één release met ‘Bawaal’ tegenover Janhvi Kapoor, maar dit jaar zullen er nog veel meer van hem komen.

Hij begint het jaar met ‘Baby John’, de Hindi-remake van Thalpathy Vijay’s ‘Theri’ met Keerthi Shetty en Wamiqa Gabbi, ondersteund door Atlee en geregisseerd door Kalees.

Hij zal het publiek ook betrekken bij zijn OTT-project – India’s hoofdstuk van Russo Brothers ‘Citadel’ met Samantha Ruth Prabhu en Sikander Kher.

Naar verwachting zal hij rond mei beginnen met de opnames voor een film die geregisseerd zal worden door Shashank Khaitan tegenover Janhvi Kapoor.

Hij heeft ook een film die geregisseerd zal worden door zijn vader David Dhawan. De lijst eindigt hier niet, hij heeft zich ook aangemeld voor een film met Aneez Bazmee, die een vervolg zal zijn op de superhitfilm ‘No Entry’ uit 2005. Hierin spelen Arjun Kapoor en Diljit Dosanjh samen met Varun. Na dit alles zal hij gaan werken aan de tweede aflevering van zijn hitfilm ‘Bhediya’ uit 2022, waarvoor hij opnieuw zal samenwerken met Amar Kaushik en Dinesh Vijan.

error: Kopiëren mag niet!