Alicia Keys’ echtgenoot Swizz Beatz lijkt schaduw te werpen op Usher 

Alicia (43) en Usher (45) dansten dicht bij elkaar terwijl ze hun duet uit 2004, My Boo, uitvoerden tijdens de pauze van de Super Bowl in Las Vegas zondagavond. Usher – die later in de show een technische blunder kreeg – sloeg zijn armen om het middel van de Fallin’-zanger terwijl ze op het podium op de muziek zwaaiden.

Alicia, gekleed in een rode bodysuit met juwelen, zong ook haar hitsingle If I Ain’t Got You. Een disclaimer die vóór de Super Bowl-show werd getoond, waarschuwde de kijkers gekscherend dat dit “zingen, dansen, zweten, ronddraaien en mogelijke relatieproblemen” zou kunnen veroorzaken.

Swizz – echte naam Kasseem Daoud Dean – steunde zijn vrouw door vanuit het publiek toe te kijken met hun zonen, Egypte (13) en Genesis (9). De 45-jarige deelde op zijn Instagram Stories verschillende foto’s van hun kinderen die bij het stadion aankwamen en vanuit het publiek toekeken.

De producer – die in 2010 met Alicia trouwde – postte ook trots meerdere foto’s waarop zij poseert in haar strakke rode outfit. Swizz slaagde er echter niet in om foto’s van zijn vrouw van die nacht met Usher te delen. Na het optreden van Alicia gingen veel kijkers naar X om commentaar te geven op de nauwe band tussen Usher en Alicia. “Swizz Beatz kijkt hoe Usher danst met Alicia Keys”, schreef een gebruiker, naast een video van een man die geïrriteerd keek en zei: “Hé, hé, hé!”

error: Kopiëren mag niet!