Alles over Rihanna’s ouders, Ronald Fenty en Monica Braithwaite

De ‘Umbrella’-zangeres is geboren en getogen op Barbados, samen met twee van haar vijf broers en zussen. Sinds ze op 16-jarige leeftijd het Caribische eiland verliet en enorm veel succes boekte met haar zang en ondernemersvaardigheden, heeft Rihanna zich opengesteld over haar moeilijke jeugd en haar gespannen relatie met haar vader, die ze sindsdien hebben hersteld.

Nu ze zelf moeder is, hoopt Rihanna “de generatievloeken te doorbreken” terwijl ze haar twee zonen grootbrengt naast haar rapper-vriendje A$AP Rocky, aldus Access Hollywood.

Ter ere van Braithwaite’s verjaardag in 2022 droeg Rihanna een Instagram-eerbetoon aan haar op, samen met een throwback-foto van hen. “Omdat ik op de rand van het moederschap stond, ontgrendelde ik nieuwe niveaus van liefde en respect die ik voor mijn moeder heb, op een manier die ik nooit zou kunnen uitleggen!”, schreef de kunstenaar erbij. De mijlpaal deed haar ook beseffen hoeveel ze op haar moeder lijkt. “Het is raar”, zei Rihanna tegen E! Nieuws.

“Ik trek letterlijk allemaal dezelfde gezichten. Ik zeg dezelfde dingen. Ik schraap mijn keel op dezelfde manier. Ik beweeg mijn mond op dezelfde manier. Ik heb het nooit opgemerkt of het is nooit gebeurd totdat ik een baby kreeg.”

Hier is alles wat je moet weten over de ouders van Rihanna, Monica Braithwaite en Ronald Fenty. Braithwaite en Fenty hebben samen drie kinderen: Rihanna (née Robyn Rihanna Fenty) en haar twee jongere broers, Rorrey en Rajad.  Rihanna heeft ook drie halfbroers en zussen uit eerdere relaties van haar vader: zussen Samantha en Kandy en broer Jamie.

Door de jaren heen heeft Rihanna op sociale media een glimp van haar relatie met Rorrey en Rajad gedeeld. Naast dat hij bij zijn zus en A$AP Rocky ging eten, heeft Rorrey ook haar carrièremijlpalen gesteund, zoals haar Super Bowl-rustshow in 2023, waar hij haar vanaf de tribune aanmoedigde. Ondertussen zijn Rihanna en Rajad zo hecht dat ze hem als haar ‘zoon’ beschouwt en ze viert hem bij speciale gelegenheden, zoals zijn verjaardag.

Te midden van de familiefoto’s verschijnt Braithwaite ook naast haar drie kinderen, die haar ‘impactvol’ noemen. Het echtpaar bracht hun gezin groot in Bridgetown, Barbados, waar hun dochter woonde tot ze 16 jaar oud was. Ze bezetten een bungalow in een straat die sindsdien is omgedoopt tot Rihanna Drive.

error: Kopiëren mag niet!