Gestolen bromfiets door politie Henar achterhaald en verdachte dief opgepakt

De politie van het bureau Henar heeft na verkregen informatie in de maandagavond 5 februari een gestolen bromfiets op een adres aan de Padanorijstweg in het district Nickerie achterhaald. De verdachte M.H. werd de volgende dag opgespoord en voor een winkel in de directe omgeving van zijn woonadres aangehouden.

Een man had maandagochtend aangifte van diefstal van zijn bromfiets gedaan. Volgens hem was hij in de nacht van zondag 4 op maandag 5 februari op bezoek bij zijn vriendin die woonachtig is langs een kleidam. Aangezien de kleidam op dat moment onbegaanbaar was, parkeerde hij zijn bromfiets voor een winkel langs de Ir. Mn. Ataoellahweg. Toen hij in de volgende morgen zijn huis wilde vertrekken, kwam hij tot de ontdekking dat zijn bromfiets was verdwenen.

Hij ging diezelfde avond naar het politiebureau en hield de politie voor dat hij informatie had dat zijn bromfiets op een adres aan de Padanorijstweg was gezien. Agenten gingen naar dat adres en troffen de gestolen bromfiets in een bad- en toiletruimte van de benedenwoning, waar M.H. woonachtig is, aan. 

De bromfiets werd vervolgens door de politie in beslag genomen.

Na te zijn voorgeleid aan een Hulpofficier van Justitie werd de verdachte na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!