Blake Shelton en Gwen Stefani kondigen nieuw duet ‘Purple Irises’ aan

Het schattige stel deelde de retro-geïnspireerde track art voor hun nieuwe samenwerking. Blake Shelton en Gwen Stefani brengen opnieuw de magie van hun liefde in hun muziek tot uiting met een nieuwe samenwerking.

Het stel kondigde maandag op hun Instagram-pagina’s hun nieuwe duet ‘Purple Irises’ aan en om wat track art voor de nieuwe single te delen. De retro-geïnspireerde momentopname toont Stefani die een blauwe denim jumpsuit en platformsandalen draagt ​​terwijl ze op een vintage bank ligt, terwijl een in denim geklede Shelton gitaar speelt en glimlacht terwijl hij naast haar zit.

De hele sfeer lijkt een esthetiek uit de jaren 70 uit te stralen met een vrolijke speelsheid.

De aankondiging komt na een aantal recente berichten van Stefani waarin een boeket paarse irissen te zien is. Ze deelde de eerste foto op 29 januari, waarop een paar paarse irissen te zien zijn die op een polaroidfoto lagen van Stefani en Shelton die elkaar omhelsden, waaronder met blauwe stift geschreven staat: “Ik heb nog nooit zo’n liefde gekend.”

De tweede post kwam de volgende dag en bevatte een vaas vol paarse bloemen in een erker met een kaart met de tekst: “Aan: Pretty Girl, Love, Blake.”

Het stel lijkt het nog steeds goed te doen, terwijl ze hun leven samen delen en tijd vrijmaken voor nieuwe creatieve samenwerkingen. “We zijn begonnen door altijd iets te vinden dat geen traditie was, laten we bijvoorbeeld iets anders proberen, iets nieuws proberen”, vertelde ze aan ET. “We kwamen dit gerecht tegen dat de Timpano Dome heet… het lijkt eigenlijk op een lasagne, maar het zit in een koepel gevormd met brood of pasta. We zijn daar een paar jaar geleden mee begonnen en nu is dat het ding.”

error: Kopiëren mag niet!