Blue Ivy Carter verkleed als muziekkoningin in een witte prinsessenjurk tijdens Grammy’s 

Blue is zelf al een Grammy-winnares en ontving haar eerste trofee op 9-jarige leeftijd. Op 7 januari vierde ze haar 12e verjaardag. Beyoncé bracht haar destijds geen eerbetoon, maar ze postte in mei wel over haar dochter om haar danswerk tijdens de Renaissance Tour te prijzen. “Mijn prachtige eerstgeborene”, schreef Beyoncé op 29 mei. “Ik ben zo trots en dankbaar dat ik jouw mama ben. Je brengt ons zoveel vreugde, mijn lieve engel.”

Er wordt niet veel gedeeld over Blue. Maar voor haar 10e verjaardag gaf Blue’s grootmoeder Tina Knowles de fans een kijkje in de persoonlijkheid van Blue in het verjaardagseerbetoon dat op Instagram werd gedeeld. “De dag dat je werd geboren was een van de beste dagen van mijn leven”, schreef Tina.

“Ik heb echt gebeden en druk uitgeoefend op je moeder om je op 4 januari, mijn verjaardag, te krijgen. Ik wilde heel graag dat je mijn verjaardag zou delen, maar net als je tante Solo besloot je te komen toen je er helemaal klaar voor was, en dat was op 7 januari, drie dagen na mijn verjaardag.”

“Nu ik jou en je persoonlijkheid ken, besef ik dat je je eigen dag nodig had, omdat je zo’n koningin was, en je bent zo bijzonder! Je kunt zingen, dansen, basketbal spelen, spelen, volleyballen, schilderen, tekenen, beeldhouwen, naaien, poëzie schrijven, liedjes schrijven, creëren, acteren, piano spelen! Ik kan doorgaan. Omdat er eigenlijk niets is dat je niet kunt doen. Je bent grappig en mooi en gracieus, vriendelijk en zo slim. Ik kon mij geen betere kleindochter wensen, mevrouw Blue Ivy Carter! Ik kon niet gezegender, dankbaarder en volledig verliefder zijn op een ander mens. Je brengt me echt vreugde! Oma T.”

error: Kopiëren mag niet!