Kanye West maakt van zijn vier kinderen nu een ‘grote prioriteit’ 

De rapper ziet zijn kinderen de meeste dagen sinds zijn terugkeer van reizen met zijn ex Kim Kardashian. Kanye West heeft maandenlang gejetset met zijn nieuwe vrouw Bianca Censori en heeft zijn kinderen nauwelijks gezien, maar hij maakt ze nu tot een prioriteit, aldus een bron.

De 46-jarige rapper, die volgende maand zijn nieuwe album Vultures uitbrengt, vloog tijdens zijn eerdere reizen een aantal van zijn kinderen naar Dubai en Italië. Maar sinds zijn terugkeer naar Los Angeles zegt een insider, dat hij ze wel vier keer per week ziet, en er zelfs voor zorgt dat hij daar is als hij naar school gaat. Kanye deelt vier kinderen met zijn ex-vrouw, Kim Kardashian; North (10), Sint (8), Chicago (6) en Psalm (4). Hij kreeg de gezamenlijke voogdij, maar klaagde er eerder over dat Kim hem de kinderen niet liet zien en ze het grootste deel van de tijd bij zich had, wat ze altijd heeft ontkend.

“Je was maandenlang op reis en deed je best om zijn kinderen naar hem toe te laten vliegen, maar sinds zijn terugkomst heeft hij er een grote prioriteit van gemaakt”, vertelde de insider aan The U.S. Sun. “Op het moment dat hij ze vier keer per week ziet, doet hij soms zelfs mee aan de schoolloop. De ruil vindt plaats in een oud kantoor in Calabasas en de kinderen worden gebracht met een oppas, en ze brengen tijd door met hun vader.”

Kanye werd afgebeeld tijdens een Lakers-wedstrijd met zijn kinderen en vrouw Bianca Censori op eerste kerstdag, terwijl hij een ijsje pakte, en bij Saint’s basketbalwedstrijden met Kim in de zaal.

Ondanks dat zijn reputatie een duikvlucht maakte te midden van zijn antisemitische tirades, kwamen honderden mensen opdagen om de show te zien en juichten North toe toen ze in haar element werd gezien. De insider zei dat ze de afgelopen weken verder betrokken was bij de muziek van haar vader.

“North is druk bezig geweest met het filmen met Ye voor een van zijn muziekvideo’s in een magazijn in LA nadat ze een couplet had in een van zijn nieuwe nummers”, onthulden ze. “Ze vindt het heerlijk om bij haar vader te zijn, en Kim weet dat het geen zin heeft om ertegen te vechten. Ze wil dat North bij zijn muziek betrokken wordt, zolang ze maar weet wat er aan de hand is.”

error: Kopiëren mag niet!