Florence Pugh: “Mijn moeder verdween een uur lang op Oscarfeestje om high te worden met Snoop Dogg”

De moeder van Florence Pugh had een onwaarschijnlijke band met Snoop Dogg tijdens de Oscars-uitreiking. Tijdens het spelen van een spelletje “Waar of niet waar?” met enkele van haar Dune: Part Two-castmates op Jimmy Kimmel Live donderdagavond bevestigde de actrice dat haar moeder, Deborah Mackin, tijdens een Academy Awards-ceremonie ‘get high with Snoop Dogg’ op haar bingokaart had aangevinkt.

Nadat ze hersteld was van het lachen, vertelde Pugh 28 aan presentator Jimmy Kimmel en haar costars Austin Butler, Timothée Chalamet en Zendaya dat haar ouders haar begeleiders naar de show waren toen ze werd genomineerd voor haar rol in Little Women.

“We gingen naar de afterparty’s en… mijn moeder verdween voor een uur”, zei Pugh terwijl het publiek in lachen uitbarstte. “Ze kwam terug en werd high van Snoop Dogg.”

Pugh herinnerde zich toen dat ze de rapper (52), tegenkwam op een feestje voor haar nieuwste film, Oppenheimer, in 2023. “Ik had zoiets van: ‘Jij… je hebt mijn moeder high gemaakt'”, herinnerde ze zich hun gesprek. “Waar is ze?'” vervolgde de actrice, zijn opgewonden toon nabootsend. Pugh zei dat Snoop Dogg er vervolgens op stond dat ze haar moeder een video zouden sturen. “Dus ik stuurde mijn moeder een video waarin Snoop Dogg zei: “Waar ben je, schat? Ik mis je!” zei Pugh.

error: Kopiëren mag niet!