Usher: “Mijn kinderen willen niet dat ik bij ze ben op evenementen, omdat ik beroemd ben”

“Mijn kinderen willen soms niet dat ik kom. Ze willen niet dat ik bij hun basketbalwedstrijd of recital ben, of ze willen heel, heel rustig zijn”, zegt Usher. Usher mag dan wel de hoofdact zijn in de pauze van de Super Bowl, maar soms kan hij niet eens een uitnodiging scoren voor de evenementen van zijn eigen kinderen.

De zanger (45), is vader van vier kinderen – hij deelt twee zonen, Usher ‘Cinco’ V (16), en Naviyd Ely (15) met zijn ex-vrouw, Tameka Foster, evenals dochter Sovereign Bo (3), en zoon Father Castrello (2), met zijn oude vriendin Jenn Goicoechea – maar naarmate zijn tienerzonen ouder worden, ontstaan ​​er nieuwe uitdagingen. “Ze willen niet: ‘O papa liep de kamer binnen en nam…’” zei hij terwijl Sharpe eraan toevoegde: “Al hun aandacht van mij af.”

Usher vervolgde: “En het is moeilijk, omdat ik mijn uiterste best doe om die empathie te hebben, maar ik wil er zijn.” Hij gaf toe dat er ‘ontelbare keren’ zijn geweest dat hij ‘achter in de kamer zat, stil’ en probeerde ‘mezelf zo klein mogelijk te houden en zo stil te zijn als ik maar kon’, zodat hij zijn kinderen kon ondersteunen zonder af te leiden. Uit hun prestaties. D

e ‘OMG’-crooner vertelde ook hoe anders de opvoeding van zijn kinderen is vergeleken met die van hemzelf – en hoe dat hen beïnvloedt. “Die toegang en die realiteit waar ze naar kijken – het geeft hen enige verwachting en helaas kan ik het niet terugnemen”, zei hij. Over zijn algemene benadering van ouderschap zei Usher: “Het is net zo belangrijk om met je kinderen te praten. Als je ze zo wilt pushen, moet je er net zoveel van houden.” Usher heeft eerder gedeeld dat zijn roem zijn kinderen ‘niet schelen’.

error: Kopiëren mag niet!