Snoop Dogg herinnert zich dat hij flauwviel toen hij zijn favoriete filmster ontmoette

Snoop Dogg is een van de beroemdste mensen ter wereld, maar zelfs hij is niet immuun voor een ster. Tijdens zijn optreden in de Jennifer Hudson Show om te praten over zijn nieuwe film The Underdoggs, vertelde Snoop over de keer dat hij een van zijn favoriete filmsterren ontmoette en flauwviel van de vlinders in zijn buik.

“We waren bezig met een film, Bones”, legde hij uit. “Dit is de jonge Snoop. Ik was toen jong. Ze vertellen me dat ik de rol van Pam Grier heb gekregen.” Op dit punt demonstreert hij zijn opwinding met een dans. “Neem de vlucht van Frisco naar Vancouver. Dus als ik bij Frisco aankom, ga ik zitten en Pam Grier komt naar me toe en gaat naast me zitten en begint tegen me te praten. Mijn hart klopte snel, Jen. Dus ik heb zoiets van: ‘Ik hoor wat je zegt, Pam. Geef me even.’ Ik ga naar de badkamer en val flauw.”

Hij zegt dat hij uiteindelijk herstelde na enige hulp. ‘Ik lig op de grond. Mijn beveiliging komt binnen. Ze zeggen: ‘Ga van deze vervelende verdieping af, man. Wat ben je aan het doen?’ Ik dacht, ik keek op en zei: ‘Want, ik heb net Pam Grier ontmoet.’”

Maar het was niet allemaal slecht. Snoop zegt dat Grier hem “informatie heeft gegeven over hoe je een betere acteur en een beter mens kunt worden, en hoe je zulke mensen kunt ontvangen op wie je verliefd bent. Dus ik bedankte haar daarvoor en ik geloof dat ik daarna een betere acteur werd. Dus, Pam, daarom hou ik van je. En ik waardeer je.”

Bones is een bovennatuurlijke horrorfilm uit 2001 waarin Snoop het gelijknamige personage speelde, een nummerloper die wordt vermoord door rivaliserende criminelen, maar op mysterieuze wijze weer tot leven komt. Grier speelt zijn geliefde Pearl, die probeert zijn ziel te rusten te leggen. De film bevat talloze hommages aan Snoops favoriete Blaxploitation-films uit de jaren zeventig, waarvan Grier er vele speelde, wat leidde tot zijn aanvankelijke verliefdheid. 

error: Kopiëren mag niet!