Alles wat we weten over het nieuwe album ‘Eternal Sunshine’ van Ariana Grande

Ariana Grande is terug van ergens boven de regenboog. Op 7 december 2023 plaatste ze enkele foto’s van haar in de opnamestudio, waardoor het internet uiteraard gonsde van de geruchten dat ze aan een album werkte.

“EINDELIJK”, aldus collega-zangeres Selena Gomez. Toen, op 17 december, plaatste Grande een video zonder audio van haar zang in de studio. Alle geruchten bleken waar te zijn toen Grande op 7 januari 2024 haar single ‘Yes, And?’ aankondigde. Het nummer verscheen een paar dagen later, op 12 januari, en kwam binnen op nummer één in de Billboard Hot 100.

Grande bracht ook een videoclip uit voor “Yes, And?” diezelfde dag.  Ze werd geïnspireerd door zangeres Paula Abdul en haar videoclip uit 1988 voor ‘Cold Hearted’.

Een week later kondigde Grande officieel haar aankomende zevende studioalbum aan, Eternal Sunshine. Dit is haar eerste album sinds Positions in 2020, dus fans hebben met spanning gewacht op nieuwe muziek van de Wicked-ster. Met nog maar een maand tot de release van het album, staat alles wat je moet weten over Eternal Sunshine in het verschiet.

Op 17 januari maakte Grande officieel de titel en releasedatum bekend van haar nieuwste album: Eternal Sunshine komt uit op 8 maart 2024. ‘Ik denk dat deze misschien wel je favoriet is. Het is van mij”, plaatste Grande op 1 februari in haar Instagram Story.

Bij de aankondiging van de releasedatum van het album onthulde Grande ook de hoes, dezelfde die ze gebruikte voor “Yes, And?” Het toont een wazige close-up van Grande met rode lippenstift op. Er zullen 13 nummers op Grande’s zevende studioalbum staan.  Volgens haar website heet nummer 1 “Intro (End of the World)”, nummer 5 is “Eternal Sunshine” en nummer 9 is “Yes, And?”

Volgens enkele geniale TikTok-speurneuzen is de codering op de website van Grande bijgewerkt om uiteindelijk een sectie ‘tourdata’ te bevatten, dus we kunnen hopelijk verwachten dat ze Eternal Sunshine binnenkort live zal zien optreden.

error: Kopiëren mag niet!