Mariah Carey draagt ​​een bronzen jurk tijdens Recording Academy Honours 2024

De vijfvoudig Grammy-winnaar ontving donderdag de Global Impact Award tijdens de Recording Academy Honours gepresenteerd door het Black Music Collective. De superster (54), arriveerde in een etherische look, inclusief een bronzen bodysuit met korset gedrapeerd met een rok van koperen tule. De volumineuze rok was met een grote strik op haar heup vastgebonden, waardoor een blik op de benen van de zangeres en de betoverende puntige hakken te zien was.

De op metaal geïnspireerde look van de zanger omvatte veel fonkelende juwelen, waaronder een diamanten chokerhalsketting, diamanten druppeloorbellen en een diamanten kraakbeenmanchet.

De “Obsessed” zangeres completeerde haar ensemble met een bedauwde bronzen glamoureuze look.

Ze droeg een glanzende nude-lip en een donkerbruin smokey-eye. Carey’s glamour werd afgewerkt toen haar haar werd gestyled met een op Old Hollywood geïnspireerde ‘do’.

Tijdens de Recording Academy Honours 2024, uitgereikt door het Black Music Collective, ontving Carey de Recording Academy Global Impact Award, een CEO Merit Award. Haar eer “erkent makers van zwarte muziek wier toewijding aan de kunstvorm de industrie enorm heeft beïnvloed en wier erfenis van dienstbaarheid talloze individuen over de hele wereld inspireert, en viert degenen die, door leiderschap en passie, anderen in staat stellen hun authentieke zelf te omarmen en bij te dragen aan positieve verandering”, aldus het persbericht van de Recording Academy.

Lenny Kravitz werd donderdag ook geëerd met de Global Impact Award, een andere CEO Merit Award die “zwarte muziekmakers erkent wier toewijding aan de kunstvorm de industrie enorm heeft beïnvloed”, aldus de Recording Academy.

error: Kopiëren mag niet!