Volgens A$AP ROCKY is winkelen voor RIRI’S jaardag eenvoudig

Het gevoel voor mode van A$AP Rocky zit gecodeerd in zijn DNA. Daarom maakt hij zich geen zorgen over de aanstaande verjaardag van Rihanna en heeft hij het volste vertrouwen om voor haar te winkelen.

TMZ Hip Hop sloot zich aan bij Rocky in Beverly Hills op woensdag en vroeg naar de moeilijkheidsgraad als het om shoppen gaat voor zo’n intuïtieve artiest als Rihanna. Wat nog belangrijker is: wat krijg je in vredesnaam voor haar als ze jouw vrouw is?

De verjaardag van de megasterzangeres nadert over een paar weken, op 20 februari, maar Rocky zegt dat het vinden van het juiste cadeau voor zijn vrouw een fluitje van een cent is… omdat hij weet waar hij op moet letten. De reden? Hij heeft een goede smaak, en dat is alles wat je nodig hebt.

Die goede smaak kwam de afgelopen feestdagen goed van pas toen hij zijn samenwerking met Bottega uit 2024 lanceerde… gedeeltelijk beïnvloed door een van onze recente ontmoetingen met de ‘Praise The Lord’-rapper – waar hij onze foto nam op een mini-marathon rond het blok!

Rocky wilde duidelijk niet de boel verpesten en zijn verjaardagsplannen voor RiRi bederven, maar het is veilig om te zeggen dat ze er dan vliegensvlug en modieus uit zullen zien.

error: Kopiëren mag niet!