Ambassadeur Hardien biedt jaarverslag ambassade in India aan president Santokhi aan

President Chandrikapersad Santokhi heeft donderdag het jaarverslag 2022-2023 van de Surinaamse ambassade te New Delhi ontvangen van Arunkoemar Hardien, buitengewoon- en gevolmachtigd ambassadeur van Suriname in India.

Het verslag geeft een beeld van de activiteiten die de ambassade heeft ondernomen inzake de relatie Suriname-India. Enkele hoogtepunten in het jaarverslag zijn de bezoeken aan India van president Santokhi in januari 2023, en van onder andere de ministers Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) en Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS). Ook het bezoek van president Draupadi Murmu ter bijwoning van de festiviteiten in het kader van 150 jaar Hindoestaanse Immigratie staat als hoogtepunt in het jaarverslag.

Het is de bedoeling dat de ambassade op jaarbasis verslag zal doen van de werkzaamheden die de ambassade namens Suriname uitvoert in het buitenland.

Namens de ambassade ontving Santokhi een kleine replica van de shri Ram mandir, die op 22 januari werd geopend in India:

error: Kopiëren mag niet!