Unieke Vaidik Homatmak Maha Rudra Yagya voor de tweede keer in Suriname georganiseerd

Suriname zal voor de tweede keer gastheer zijn van een zeer bijzondere spirituele gebeurtenis: de Vaidik Homatmak Maha Rudra Yagya (VHMRY). Dit zeldzame evenement, dat plaatsvindt van 11 tot 18 februari 2024 aan de Kronenburgweg 69, op het terrein van Roeli’s Event Venue in Wanica, belichaamt diepgewortelde waarden van respect voor de wereld, natuur, dieren en de mensheid, en bevordert de eenheid in verscheidenheid.

De Maha Rudra Yagya, een evenement waarbij de goddelijke genade van Shiva – aangeduid als Rudra – centraal staat, kent zijn weerga niet. Rudra, een symbool voor het universum en zijn scheppende vuur, vormt de kern van deze ceremonie met speciale vuurofferdiensten (Hawan). Deze traditie, gericht op het welzijn van het land en haar bevolking, biedt deelnemers een unieke kans om deel uit te maken van iets dat groter is dan zichzelf.

Voor de uitvoering van de Vedische mantra’s heeft de organisatie zeer ervaren pandits uit verschillende delen van de wereld uitgenodigd om ervoor te zorgen dat de rituelen authentiek en correct worden uitgevoerd. Dit maakt de Yagya niet alleen een spirituele maar ook een multi-culturele ervaring.

De officiële opening van de Yagya op 11 februari belooft een indrukwekkende gebeurtenis te worden, waarbij vuur op natuurlijke wijze zal worden gecreëerd, zonder gebruik van lucifers of andere middelen. Naast de dagelijkse vuuroffers vinden er ’s avonds lezingen plaats, die dieper ingaan op de betekenis en het belang van de Yagya.

De organisatie nodigt iedereen uit van harte uit om deel te nemen aan deze buitengewone Yagya en gezamenlijk bij te dragen aan het welzijn van de wereld. Voor meer informatie kan men terecht op de website en Facebook van Pandit.nl, of telefonisch contact opnemen via de nummers 8822243, 8819159, en 8933753.

error: Kopiëren mag niet!