Bianca Censori mag van Kanye West niet langer social media gebruiken

Kanye ‘Ye’ West (46) heeft zijn vrouw Bianca Censori (29) verboden om actief te zijn op social media. Dat vertellen verschillende bronnen aan het Britse tabloid Daily Mail. Het is één van de vele zorgwekkende regels die de rapper zijn echtgenote heeft opgedragen.

“De situatie is zeer angstaanjagend.” “Bianca heeft altijd sociale media gehad en ze was er actief op tot ze met Kanye trouwde”, vertelt een insider aan Daily Mail. Volgens de bron wil de muzikant zijn vrouw weghouden van social media, omdat hij denkt dat alle negatieve commentaren haar zouden kwetsen. Daarnaast zou hij Censori ervan overtuigd hebben dat ze een ster is en mysterieus moet overkomen voor de buitenwereld.

“Kanye beweert dat zijn vrouw zijn bescherming nodig heeft.” Hoe komt het dan dat de rapper al meermaals pikante foto’s van zijn vrouw op zijn eigen Instagram-account heeft geplaatst?

“Hij deelt expliciete foto’s van haar op zijn eigen account, zodat hij de macht heeft. De situatie is zeer angstaanjagend. Dit toont opnieuw aan hoe controlerend en manipulatief het gedrag van Kanye is”, klinkt het.

Overigens, Kanye heeft dinsdag 30 januari zijn account op Instagram leeg gemaakt. Er zijn geen posts, laat staan foto’s, meer te zien en dat is weer nieuws voor media wereldwijd:

Vrienden van Bianca zijn stomverbaasd dat ze ingaat op de vele eisen van de rapper. “Vroeger was ze zeer assertief, maar dat is niet meer het geval. Ze draagt wat hij wil, gaat waar hij wil en doet wat hij wil.”

Sinds de architecte in het huwelijksbootje stapte met de muzikant heeft haar imago dan ook een onverwachte en drastische deuk gekregen. Daarom organiseerden haar vrienden afgelopen zomer nog een ‘anti-Kanye-interventie’.

Ze wilden het Australische model wakker schudden en redden uit haar huwelijk met Ye. “Iedereen is buitengewoon bezorgd. Dit is niet wie ze is. Bianca zit vast en haar vrienden proberen haar te redden, maar niemand kan dat omdat Ye haar volledig afschermt van de buitenwereld.” Volgens de vrienden van Censori heeft West zijn vrouw dan ook een aantal zorgwekkende regels opgedragen.

error: Kopiëren mag niet!