Oprah Winfrey viert 70e verjaardag met een run op het strand

‘Gezondheid is het beste cadeau’. “Bedankt voor alle verjaardagsliefde”, schreef de mediamagnaat naast een video waarin ze op het strand rent. Winfrey werd maandag 70 en vierde dit door actief te worden en een video op Instagram te delen waarop te zien is dat ze ging hardlopen op het strand.

Ze combineerde de video met ‘Golden’ van Jill Scott en schreef: ‘This is 70!’ “We vieren 70 jaar met een run op het strand.  #healthisthebestgift”, schreef ze bij het bericht.

Vorige maand vertelde de mediamagnaat aan PEOPLE, dat ze zich sterker dan ooit voelt nadat ze meer fitness in haar leven heeft opgenomen. Ze gaf toe dat ze onlangs beter inzicht heeft gekregen in hoe ze op de lange termijn een gezond gewicht kan behouden door een holistische benadering te gebruiken die regelmatige lichaamsbeweging en andere aanpassingen aan de levensstijl omvat.

Winfrey bevestigde ook dat ze ook een afslankmedicijn aan haar regime heeft toegevoegd. Gewichtsschommelingen “bezetten vijf decennia ruimte in mijn hersenen, jojoden en het gevoel hebben: waarom kan ik dit ding niet gewoon overwinnen, in de overtuiging dat wilskracht mijn falen was”, zei Winfrey, wiens hardnekkige revalidatie na een knieoperatie in 2021 de aanzet gaf tot wat. De afgelopen twee jaar is er sprake geweest van een gestaag gewichtsverlies.

error: Kopiëren mag niet!