Shakira betuigt steun aan Sofia Vergara’s ‘Griselda’ met oprechte boodschap

Latijns-entertainmenticonen Shakira en Sofia Vergara zorgden deze week voor een golf van warmte en nostalgie op social media toen de Colombiaanse zangeres een speciaal bericht naar haar vriendin en mede-Latina-krachtpatser stuurde voorafgaand aan de première van Vergara’s nieuwe Netflix-serie, Griselda.

De nieuwe serie Griselda van de Colombiaanse actrice, waarin ze Griselda Blanco speelt, zal naar verwachting net zo populair worden op Netflix als Narcos negen jaar eerder. Het waargebeurde verhaal van de Colombiaanse drugshandelaar die in de jaren zeventig en tachtig de cocaïneverkoop in Miami beheerde, boeide de actrice persoonlijk. Zoals Vergara zelf toegeeft, kwam de positie van leider van het Medellin-kartel en mentor van Pablo Escobar als een “verrassing” voor haar na haar carrière als karakteracteur in luchtige sitcoms.

“Je denkt altijd dat er iemand aankomt die geen actrice is en een beetje verdwaald of vals zal zijn, maar zij [Griselda] is super professioneel, heel mooi”, zei Vergara in een interview met journalist Carlos Ochoa.

Vóór de première nam zangeres Shakira contact op met Vergara met een vriendelijke brief. “Hoi Sofi, gefeliciteerd met je nieuwe show ‘Griselda’. Ik zie je donderdag, een kus”, zei ze in een videoclip op social media.

Vergara zal het publiek boeien in haar vertolking van Griselda Blanco, de beruchte ‘Godmother of Cocaine’ in het Netflix-drama. De serie brengt de opkomst van Blanco in kaart, van een bescheiden begin tot een van de machtigste en meest gevreesde figuren in de drugshandel in Miami. 

error: Kopiëren mag niet!