Circus Suarez Brothers schenkt kinderen uit tehuizen onvergetelijke dag

Het was een bijzondere dag voor de kinderen van de verschillende kindertehuizen in Suriname. Zij waren zondag 28 januari uitgenodigd door Circus Suarez om kosteloos te genieten van een spetterende show. Het circusgezelschap, afkomstig uit Mexico, is al enige tijd in Suriname en weet keer op keer het grote publiek te vermaken en te verbazen.

Dankzij het initiatief van de Surinaamse Ronde Tafel konden deze kinderen een dag vol plezier beleven. Het vervoer werd geregeld en bij aankomst in het circus kregen zij een drankje, popcorn en een snack aangeboden. De lachende gezichtjes spraken boekdelen, de kinderen waren duidelijk verrukt van dit mooie gebaar.

De show van Circus Suarez was adembenemend. Jongleurs die met de grootste precisie hun kunsten vertoonden, acrobaten die met gevaarlijke sprongen het publiek versteld deden staan en clowns die met hun grappen en grollen de hele zaal aan het lachen kregen. Het was een show om nooit te vergeten.

Voor deze kinderen was het niet vanzelfsprekend om naar het circus te kunnen gaan. Ze leven in kindertehuizen en hebben niet altijd de mogelijkheid om dergelijke uitjes te maken. Daarom was dit gebaar van Circus Suarez en de Surinaamse Ronde Tafel des te waardevoller.

De Surinaamse Ronde Tafel, een organisatie die zich inzet voor de gemeenschap, is verheugd dat zij dit bijzondere evenement mogelijk heeft kunnen maken. Zij hebben de handen uit de mouwen gestoken en gezorgd dat deze kinderen een dag vol plezier en verwondering hebben kunnen ervaren.

Het Circus Suarez is trots op hun bijdrage aan dit mooie evenement. Ze zijn dankbaar dat ze met hun talenten een glimlach op de gezichtjes van deze kinderen hebben kunnen toveren. Het is voor hen een eer om iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap van Suriname, dat hen met open armen ontvangt.

De kinderen verlieten het circus met stralende ogen en veel nieuwe herinneringen. Het was een dag vol vreugde, lachen en verwondering. Dankzij het initiatief van de Surinaamse Ronde Tafel en de vriendelijke geste van Circus Suarez, hebben deze kinderen een dag gehad om nooit te vergeten.

error: Kopiëren mag niet!